Categories
General

Exploraciones a distancia

L’empresa viguesa Sivsa va presentar a la Amazon Health Tech Conference 2023 un dispositiu de telemedicina que permet realitzar exploracions mèdiques a distància en zones remotes. Portàtil i versàtil, la solució de telemedicina pot ser gestionada per personal no mèdic i compta amb el sistema de gestió Hosix. Durant una demostració en viu, es va realitzar una exploració remota a un pacient que havia perdut el coneixement i presentava hipertensió, utilitzant el dispositiu per a proves com anàlisis de temperatura, electro i ecocardiograma, entre altres.

El sistema Hosix, allotjat a la núvol de alta seguretat Hosix Cloud, simplifica l’accés remot i facilita la gestió global de la informació hospitalària. A més, la telemedicina s’ha tornat essencial en situacions de risc, com la del covid-19, i Sivsa ha demostrat la seva eficàcia en un pla pilot a Perú.

En termes més amplis, la transformació digital en l’àmbit de la salut s’ha accelerat amb la pandèmia, amb la intel·ligència artificial jugant un paper crucial en la detecció de patologies i millores en diagnòstics per imatge. La telemedicina no només és una realitat en expansió, sinó que també ofereix solucions per al seguiment de pacients al seu domicili, incloent-hi la monitorització de constants vitals i l’ús de dispositius mèdics que envien dades en temps real als professionals sanitaris.

ENLACE WEB:

https://www.lavozdegalicia.es/noticia/reto-digital/ocio/2023/10/24/tomar-fiebre-ver-tension-electro-distancia-dispositivo-telemedicina-disenado-vigo/00031698169759163182261.htm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *