Categories
General

Revolucionari Exoesquelet Industrial Transforma Rehabilitació Mèdica

La col·laboració entre Adacen i Iruña Tecnologies de Automatización han desenvolupat una tecnologia per ajudar a aixecar pacients amb problemes de mobilitat mitjançant un exoesquelet industrial originalment creat per aixecar càrregues pesades.

Enrere van quedar els dies de tediosos ajustaments i complicats motors. Ara, en només tres minuts, els pacients poden estar llestos per començar la sessió de recuperació. Segons la rehabilitadora Amaia Aguas, aquest avenç ha accelerat significativament el procés de rehabilitació, amb pacients com Olga Sádaba experimentant millores notables.

Inicialment concebut per assistir treballadors industrials, l’exosquelet va demostrar ser una eina invaluable en l’àmbit mèdic, especialment per a aquells amb dificultats motores a les extremitats superiors. L’adaptabilitat i la facilitat d’ús d’aquest dispositiu estan obrint noves portes en la rehabilitació mèdica, brindant esperança i progrés als que lluiten per recuperar la mobilitat.

LINK: https://elpais.com/ciencia/2023-01-13/un-exoesqueleto-industrial-nueva-esperanza-contra-las-secuelas-del-ictus.html#

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *